Хресна дорога вулицями с. Новосільці на Жидачівщині

24 березня 2017 року, на парофії Успення Пресвятої Богородиці с. Новосільці, що на Жидачівщині, вулицями села  пройшла шкільна Хресна хода. Все розпочалося в церкві, де зібралися учні, вчителі, та чимала кількість вірян. Після вітального слова адміністратора храму о. Романа Тимчишина і його слів духовної настанови, взявши у руки Святе Розп’яття під музичний супровід процесія рушила вулицями села.


Отець Роман супроводжував стації читанням цитат зі Святого Письма, а кожну стацію охоче читали діти.
Варто зауважити, що під час цієї Хресної ходи кожен міг долучитися до несення хреста і тим самим мати можливість відчути біль та страждання Спасителя, допомогти нести Йому цей хрест, як зробив це колись Симеон Киринейський.

Маленькі парохіяни, які тримали ікони-стації Хресної дороги, ревно молилися за наш багатостраждальний нарід, просили для нього Божого заступництва та особистого навернення.

На завершення священик поблагословив всіх вірян Розп’яттям і кожен, отримавши благословення, повернувся додому з ще більшою наснагою пройти решту посту у ще більшій боротьбі з гріхом і дочекатися Світлого Воскресіння Господнього.

Повідомила Вероніка Тимчишин

Коментування заборонене, але Ви можете залишити посилання на Ваш сайт.