Духовна мандрівка дітей з Миколаївщини

Доброю традицією парафії Воздвиження Чесного Хреста села Раделичі, що на Миколаївщині, стали паломництва дітей, що приступають до Першої Сповіді та урочистого Святого Причастя по святих місцях Галичини. У цьогорічній духовній акції, яку організував адміністратор храму о. Володимир Спас взяли участь 19 дітей та їхні батьки разом з катехитом Наталею Савкою. Метою цьогорічної подорожі стали відвідини Страдецьких святинь. 22 червня, учасники прощі взяли участь у Святій Літургії, помолилися за Україну, за наших героїв-захисників та за свої наміри на місці спочинку блаженних мучеників о. Миколи Конрада та Володимира Прийми.

Хресна Дорога, яку відбули прочани, залишила глибокий слід у їх серцях. “Це велика ціна, яку заплатив наш Спаситель за відкуплення людини, це жертва, яка стала для нас Євхаристійною поживою”, – такими словами на завершення молитовного дійства о. Володимир підсумував розважання та закликав завжди відгукуватися на запрошення Ісуса стати гідними учасниками Євхаристійного бенкету.

Повертаючись додому, парафіяни не оминули знаменитого Раківця, де освіжили себе цілющою водою, покріпилися поживою, пограли у футбол – гарно відпочили. Трохи втомлені, але піднесені духом діти і батьки дякували Богові а також о. Володимиру і п. Наталії за корисну і гарну поїздку.
Повідомив о. Ярослав Гарасимів,
Прес-секретар Миколаївського деканату
Коментування заборонене, але Ви можете залишити посилання на Ваш сайт.