Проща парафіян сіл Дунаїв та Смереківка Перемишлянського району до Глинян та Унева

Фото07238 серпня 2015 року, парафіяни сіл Дунаєва і Смереківки разом з отцем Романом Чопанем вирушили в прощу до Глинян та Унева. У прощі брали участь жінки з парафіяльних спільнот “Апостольство молитви” та “Матері у молитві”, які завжди щиро моляться за мир і спокій в Україні.

Біля чудотворної ікони у Глинянах усі спільно молилися вервицю, Святу Літургію та молебень, читалися молитви на оздоровлення. Кожен в душі просив у Бога помочі для нашого багатостраждального народу. Прочани приступали до Святих Таїнств Сповіді та Євхаристії.

Сотрудник храму, о. Микола, виголосив повчальну науку про наше життя і відношення до Бога. “У Святому Письмі Христос не даремно нам говорить будьте як діти, бо хоче нам пригадати про чистоту і святість людської душі яку ми повинні зберігати протягом життя, а ми часто бачимо хитрування чи жорстокість нинішнього суспільства. У світі, в тому числі і в “християнській” Україні багато гріхів, численно робляться аборти та новітні маніпуляції з людським життям, – на це не можна мовчати. Треба найперше змінити себе, бо ми в житті багато вимагаємо від Бога, а Богові віддаємо тільки 5 процентів себе. Треба віддавати себе цілковито, жити святим життям, щоб Бог почув щиру молитву і допоміг нам, вислухав наші прохання.”

       Отець Роман і прочани подякували за спільну молитву і науку о. Миколі та завершили прощу в Уневі спільним молебнем перед чудотворною іконою Пресвятої Богородиці.
повідомив о. Роман Чопань