Реколекції для спільнот «Матері в молитві» зі Стрийського р-ну

24 березня 2018 року в смт Дашава у церкві Собор Пресвятої Богородиці відбулися реколекції для спільнот «Матері в молитві» зі Стрийського р-ну. Традиційну материнську молитву молилися у супроводі заступника координатора п. Уляни Височан та слугині Дашавської спільноти п. Люби Долішньої. Святу Літургію очолив духівник спільноти о. Мирон Гринишин, який у своєму духовному слові розважав над страстями Ісуса та способом проведення благодатного великопосного часу.

«Господь Бог продовжує і сьогодні творити історію спасіння людства – історію держав, народів, родин, нас. Він хоче нашої співпраці. Той, хто це бачить, і приймає те, що дає Христос, має великий дар, який дається йому безкоштовно. Живімо з Христом і будемо жити», – сказав духівник.

У другій частині реколекцій матері мали можливість глибше вникнути в суть страждань Спасителя через проведену молоддю театралізовану Хресну дорогу.

«Насправді, хрест, який ми несемо, нас пригнітає, ми зриваємося, в нас виникають негативні почуття, ми впадаємо в гріх. Хрест, який я приймаю, не має бути джерелом гріха, смертоносним. Має бути життєдайним, таким з якого черпаємо життя. Якщо таким не є, значить щось не так зі мною, а не з кимось», – звернувся до людей після Хресної дороги о. Орест Демко, адміністратор парафії.

 

 

 

 

Коментування заборонене, але Ви можете залишити посилання на Ваш сайт.