«Веселі канікули з Богом» у Ходорові

З 24 по 30 липня, діти та молодь м. Ходорів мали чудову нагоду духовно збагатитись під час «Веселих канікул з Богом». При церкві святих безсрібників Косми і Дам’яна, під духовною опікою декана о. Мар’яна Черепанича та о. Тараса Гриціва юні ходорівчани цікаво провели час, звеличуючи Бога. Під наглядом братів семінаристів та досвідчених аніматорів діти віком від 6 років та молодь протягом тижня щиро молились, слухали змістовні катехизації, танцювали веселі банси та грали у захопливі ігри. У таборі діяло 10 гуртків (наприклад «Театру і кіно», «Образотворче мистецтво», «Пласт»), які кожного дня проводили цікаві заняття для учасників і яскраво звітували під час його завершення. Також у таборі відбулась проща містом, у часі якої діти не лише молились, але й оглядали старовинні і відомі місця свого міста. Усі свої таланти дітвора охоче проявляла на різноманітних шоу (до прикладу «Розсміши аніматора» чи «Євробачення»).

Для дітей віком від 12 років у вечірній час у таборі проводились перегляди фільмів релігійного спрямування, після котрих можна було усім разом поспівати християнських пісень, подискутувати, обмінятись враженнями.

У передостанній день учасники табору приступили до святої Сповіді та Причастя, чим ще раз засвідчили свою любов до Спасителя Ісуса Христа.

Подав Роман Стойко

Коментування заборонене, але Ви можете залишити посилання на Ваш сайт.