«Зустріч з цікавою людиною» мали учасники спільноти «Вифлеєм» у Новому Роздолі

img_1202

9 вересня 2016 року, до спільноти «Вифлеєм» м. Нового Роздолу, на заплановану «зустріч з цікавою людиною» завітав о. Василь Репіньовський, парох парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Крупсько. Ні для кого не секрет, що о. Василь не лише своїм образом: поважним віком, сивою густою бородою, добрим виразом обличчя, є схожий на правдивого старця, який повсякчасно розмовляє з Господом, але він справді таким є у своєму духовному житті.

Отець Василь завітав на прохання спільноти поділитися своїм досвідом спілкування з Богом. Як навчитися молитися? Які молитви Бог вислуховує?  Чи швидкою є Його відповідь? Чи Бог дає особливі знаки своєї прихильності і любові через молитву?

Гість мав чим поділитися. Цього року о. Василь святкуватиме 35 років священства. А його молитва почалася ще задовго до висвячення, ще задовго до вступу в семінарію. Вже у шість років він хотів стати священиком. В дев’ять перший раз читав Апостола на Літургії. А далі Бог повів своїми стежками. Це сила молитви! А скільки досвідчених чуд перемін, навернень і оздоровлень людей! Це сила молитви!

Через щирі розповіді о. Василя, присутні, то відчували захоплення, то здивування, то заходилися сміхом, бо саме так Бог давав себе пізнавати і до себе наближував отця Репіньовського – наближував по-батьківськи і по-дружньому.

Члени спільноти «Вифлеєм» отримали добрий приклад.  Тепер залишилось  самим  пробувати промовляти, запитуючи: « Де твої стежки, Господи?».

Духівник спільноти «Вифлеєм»
о. Роман Штігер