«Канікули з Богом» в селі Волиця-Гніздичівська

Канікули з Богом с. ВолицяВ селі Волиця-Гніздичівська, Жидачівського району, з 8 по 10 липня  2015 року, проводився  християнський табір «Канікули з Богом», які провела місцевога організація «УМХ». Тема табору «Митрополит Андрей Шептицький – приклад любові до ближнього». В таборі взяли участь близько 20 дітей різного віку.

Щодня табір розпочинався Божественною Літургією, яку співали самі діти, а служив адміністратор храму о. Василь Попик у співслужінні сотрудника о. Володимира Кузика.

У своїй проповіді о. Василь говорив про обов’язки дітей на основі творів митрополита Андрея Шептицького, про те, яким був митрополит у щоденному житті, чого він найчастіше навчав вірних: «Нехай ваша віра не буде подібна на християнське вбрання, яке ви вдягаєте в неділю, на свята, а після Служби Божої знімаєте, складаєте до скрині й далі провадите своє життя так, ніби нічого не було. Щастя там – де любов. Бог – це любов. Родина без любові – то так, як тіло без душі».

Сотрудник храму о. Володимир висвітлив тему: «Митрополит Андрей Шептицький про війну та любов до Батьківщини», а також під час катехизації розповів про дитячі погані звички і як їх остерігатися.

Далі відбувалась катехизаційна наука з веселими піснями та іграми, бансами, діти робили квіти з гофро-паперу, малювали те, за що чи за кого дякують Богові.

На закінчення «Канікул з Богом», у п’ятницю, діти по групах представляли свої праці, співали, читали релігійні та патріотичні вірші.

УМХ парафії Успіння Пресвятої Богородиці
села Волиця-Гніздичівська